Trgovina Modni svet Lady Man se nahaja na naslovu Koroška cesta 2 v Kranju, v nekdanjem hotelu Stara pošta, sedanja poslovna stavba, ki stoji na prehodu iz novega v staro mestno središče Kranja.

No results found in this location. Please try again.

Iz smeri Gorenjske nadaljujete pot po Koroški cesti naravnost, mimo Gimnazije Kranj vse do vrha Jelenovega klanca, kjer se na levi strani nahaja stavba Stara pošta.
Iz smeri Škofje loke, se v naselju Labore peljite mimo tovarne Sava, kjer nato zavijete levo proti središču mesta. Pot se nadaljuje po Ljubljanski cesti, ki vas preko mostu nad reko Savo vodi proti mestnemu jedru in se konča na vrhu Jelenovega klanca, kjer na desni strani že lahko vidite stavbo Stara pošta.
Če prihajate iz smeri Jezerskega ali iz Ljubljane, v krožišču na Primskovem nadaljujte pot po cesti Staneta Žagarja proti središču mesta ves čas naravnost. Peljali se boste čez kokrški most, kjer pri semaforju zavijete levo in z vožnjo nadaljujete naravnost proti Bleiweisovi cesti. Nato zopet zavijete levo in nadaljujte vožnjo naravnost mimo kranjske gimnazije do vrha Jelenovega klanca, kjer se na levi strani nahaja stavba Stara pošta.
web_069