Spletna trgovina z oblačili za ženske

MODNI SVET Lady

Blagovna znamka MODNI SVET je uveljavljena blagovna znamka in sinonim za eleganco že mnoga leta. Začetek obstoja sega v leto 1990. V Kranju in širši okolici so se nam zaupali številni maturantje, maturantke, neveste in ženini, poročne priče, svati na porokah, poslovne dame in gospodje itd. Tako se lahko pohvalimo z dolgoletnimi izkušnjami, ki smo ji pridobili na področju stiliranja, poznavanja tekstilne industrije širom Evrope, kombiniranja oblačil, poznavanja materialov, krojev ter mode nasploh. 

Svoje dolgoletno znanje še naprej z veseljem delimo med vas  in upamo, da boste to s pridom izkoristili v naši spletni trgovini. 

Svojo ponudbo smo v letu 2020 skladno s trendi nakupovanja oblačil preusmerili na spletno nakupovanje oblačil. Spletna trgovina z oblačili  ponuja raznolika oblačila za dekleta in dame, kot so svečana oblačila, pa tudi dnevna ter trendovska oblačila. Poudarek že od nekdaj dajemo  kakovosti in ceni, ki je skladna s kakovostjo oblačil. Pomembno nam je da so oblačila skrbno kreirana in z natančnostjo izdelana iz kakovostnih tkanin.

Večino naših oblačil je v celoti proizvedenih v EU.

Kontakt:

NENY, Irena Bukovnik s.p.

Trboje 87 

4000 Kranj

DŠ:30985480

Mobilni telefon: 00386 41 981 160
E-mail: info@modnisvet.si