POSTOPEK NAKUPA IN MOŽNOSTI PLAČILA
S klikom na želeni izdelek se vam  izpiše tudi gumb V košarico, s katerim se začne postopek nakupa. V poglavju Košarica vidite vse želene izdelke ter poljubno spreminjate njihovo količino ter sestavo košarice. Tukaj lahko vpišete tudi kodo za popust, če jo imate. S klikom na gumb Na blagajno pa se premaknete na začetek nakupnega procesa.
Nakup lahko opravite kot gost . Prosimo vas, da ste previdni in natančni ob vpisu vaših podatkov.
Naslednji korak je izbira načina plačila. Izberete način plačila. Za nadaljevanje nakupa morate v tem koraku potrditi, da ste prebrali in se strinjate s Pogoji poslovanja, nato pa kliknete na gumb za zaključek plačila Kupite sedaj.
Na vaš vpisani elektronski naslov boste prejeli obvestilo o vašem nakupu, ki vsebuje izdelke in količine, ki jih je kupec izbral. Ko naročilo preverimo in ga sprejmemo, prejmete potrdilo naročila, ki je hkrati tudi potrdilo, da smo vaše naročilo sprejeli. Pogodba o nakupu naročenih izdelkov med kupcem in prodajalcem je na tej stopnji nepreklicno sklenjena.
Naročilo nakupa se sklepa v slovenskem jeziku in je zavezujoče za kupca in prodajalca. Naročanje poteka prek spleta 24 ur na dan ter vse dni v letu. Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. V njem so navedeni izdelki in količine, ki jih je kupec izbral. Sprejeta naročila se obravnavajo kot nepreklicna in bodo izpeljana. Pridružujemo si pravico do odstopa od izvedbe naročila v primerih, da naročenih izdelkov ni na zalogi. V kolikor bi kupec že plačal kupnino po predračunu, mu v tem primeru celoten znesek vrnemo.
Možnosti plačila

Spletna trgovina omogoča naslednje načine plačila:

  • nakazilom na transakcijski račun NENY, Irena Bukovnik s.p.. po prejeti ponudbi
  • s kreditno kartico Eurocard, Visa ali American Express preko varovanega sistema Stripe
  • s plačilom preko Paypal.
  • z gotovino ob prevzemu blaga, (po povzetju, z odkupnino)

V primeru nakazila na transakcijski račun boste po elektronski pošti prejeli podatke za nakazilo. Račun poravnate v roku 3 delovnih dni. Če v tem času ne izvedete nakazila na transakcijski račun bo naročilo stornirano.

V primeru plačila z gotovino (po povzetju/odkupnina) bo paketu priložen račun, ki ga boste poravnali dostavnemu uslužbencu.