fbpx

MODNI SVET

MODNI SVET- Obleke za posebne priložnosti

V naši spletni trgovini vam z lahkoto in z veseljem pomagamo, ko se znajdete pred vprašanjem: Kaj obleči za poroko, birmo, maturantski ples, valeto, novoletno zabavo, obletnico…? Za priložnosti, ko si želite biti posebne in za dneve, ki so drugačni in kot taki ostanejo v trajnem spominu. Vam in vsem okrog vas. Pomembno je, da se tudi v svečani obleki počutite udobno in sproščeno, kajti le na tak način bo dan, večer in dogodek popoln. Izbira svečane obleke v naši spletni trgovini je zares enostavna, saj smo se za vas potrudili in poiskali veliko različnih modelov, velikosti in barv v popolnoma dostopnem cenovnem razredu. Obvezni detajli, ki sodijo k svečanim oblekam – svetlikajoči materiali, til, čipke, pliseji, korzeti, razporki,…- so dodani elegantno in zmerno, zato jih boste z lahkoto kombinirale k svojemu osebnemu slogu.

Za zelo svečane prireditve, poroke ali novoletni ples izberete dolgo obleko. Dolgo elegantno obleko seveda kombiniramo s čevlji z visoko peto.

Obleke do kolen ali do sredine kolen, torej krajše ali »kokteil« obleke pa so nepogrešljiv del ženske garderobe. Tukaj seveda ne moremo mimo »male črne obleke«, ki jo enostavno moramo imeti. Črno obleko lahko nosimo čez dan s suknjičem in balerinkami, zvečer pa ji dodamo elegantne čevlje z visokimi petami in izbran nakit. Seveda so zelo dobrodošle tudi druge barve – od modre, zelene, rdeče pa do različnih pastelnih odtenkov, ki jih popestrijo čipke, volančki, til, plise in različni všitki.

Vedno modne kratke maturantske obleke so igrive in mladostne. Kratke, oprijete in princes kroji gredo odlično v korak z razigranostjo in veseljem ob zaključku šolanja.

Tudi s kakšnim kilogramom več boste lahko izgledale čudovito in zažarele v vsej svoji lepoti. Zakaj se ne bi ljubile in bile srečne, take kot ste? S pravilno izbiro obleke lahko poudarimo pristno žensko lepoto in tako izrazimo resnično ljubezen do sebe.

Za poletno druženje na prostem bomo seveda izbrale svetlejše odtenke in bolj romantične ter igrive vzorce. Za dnevne zabave na cvetočem travniku so dobrodošle in primerne svetle barve, živahni odtenki pa bodo naredili poletne dni še bolj vesele.

Prav vsaka obleka v naši ponudbi je skrbno izbrana in s premišljenimi detajli, kar vam zagotavlja, ga boste brez težave poiskale svojo sanjsko obleko za vsako priložnost.

Martina iz profila Urejene po petdesetem si je pri nas izbrala modro obleko A kroja, s čipko na rokavu. Obleka je v delu krila podložena s tilom. K temno modri obleki je skoraj nujna izbira zlat nakit. Neny’s nakit je ročno izdelan nakit s premišljenimi in dovršenimi dizajni, ki obleke za posebne priložnosti dopolnijo in zaokrožijo v popolno celoto.

                                               

 

Zapis in fotografije pripravila Martina Šlabnik.

 

__________________________________________________________________________________________________________________________

MODNI SVET- Majice in bluze

 

Z majicami in bluzami lahko našo garderobo precej popestrimo in obogatimo. Nosimo in kombiniramo jih lahko na zelo različne načine in s tem ustvarimo zelo različne sloge. Vse imamo seveda v omari belo srajco, ki pa jo lahko stiliramo zelo različno. Zato si vzemimo čas, pobrskajmo po spletu, po modnih revijah in poglejmo, kaj in kako kombinirajo modne navdušenke. Prav z bluzami lahko vnesemo v svojo podobo barvitost in kreativnost. Svobodno lahko izbiramo med mnogimi detajli, kot so čipke, volančki, pentlje, prosojne tkanine,… Tudi nekateri vzorci, kot so recimo črte, karo, pike ali cvetje so večni.

Nekoliko več pozornosti pa gre nameniti krojem, ki jih moramo seveda izbrati glede na tip naše postave. Poseben izziv je izbira pravilne bluze ali srajce za dame, ki imajo večje prsi. Zanje so dobra izbira mehko padajoče tkanine ter odprti in v- izrezi. Za vse z manjšimi prsmi pa so zelo dobrodošli različni detajli v višini prsi, vzorci in seveda pravilna izbira nedrčka.

Tudi obliko in dolžino rokavov pri bluzah in majicah bomo prilagodile glede na obliko svojega telesa in tudi glede na svoja leta seveda. Mnogim ženskam se zgodi, da v določenih letih nimajo več tako napete kože, zato bo zanje izbira rokava vsaj do komolca zagotovo boljša opcija. Za večino so zelo varna izbira tričetrtinski rokavi. Ženske z močnejšo postavo se bodo izogibale napihnjenim rokavom, nabrani rokavi v obliki balončka so torej primerni za bolj drobne postave.

Za poslovne priložnosti lahko izbiramo med bluzami iz različnih materialov, najbolj primerne pa so tanke viskozne, svilene, lahko tudi bluze iz mešanice bombaža ter tanke pletenine. Velja se izogniti preveč ozkim in oprijetim majicam, tudi preveč prosojni materiali niso primerni. Za poslovne priložnosti se bomo izognile prevelikim dekoltejem in majicam z napisi. Dobrodošli pa so različni vzorci, ki bodo dopolnili in povezali našo celotno podobo. Dolžina rokavov je vsaj do komolca, če bomo nosile preko suknjič, imajo lahko bluze tudi kratek rokav. Vsekakor pa se za to priložnost izognemo bluzam brez rokavov. Za poslovni in eleganten videz bomo bluze kombinirale na ozko krilo ali na hlače z visokim pasom.

Za sproščen slog oblačenja je svoboda večja in resnično lahko izbiramo med različnimi, vzorci, barvami in materiali. Brez težave si privoščimo majice brez rokavov, še posebno, če imamo lepe roke. Sproščeno se torej lahko odločimo za majice z napisi, oprijete kroje in tudi bluze iz jeansa lahko lepo kombiniramo z drugimi oblačili. Za casual kombinacije bomo bluze kombinirale z jeans ali parka jakno. Pri oblačilih za prosti čas je svoboda pri izbiri še večja, materiali so lahko tudi prosojni in bolj oprijeti.

Zapis pripravila Martina Šlabnik